BG Music Festival – Официално представяне на проекта.

На официално събитие на 05.12. беше представена идеята на BG Music Channel за обособен и специализиран за българска популярна музика фестивал. Представянето беше уважено от популярни лица, колеги и приятели в столичен клуб. Организаторите и домакините се бяха погрижили с добър кетъринг, който е характерен за събитията на BG Music Channel.

Фестивалът е насочен към създаването на популярна авторска музика. Няма състезателен характер, както и награден фонд. Ще се проведе в гр. Сандански, което беше подкрепено и обявено от представители на Община Сандански. За участие могат да се включат само нови песни , отворено е насочено към млади изпълнители, нови лица и автори. Телевизията ще се включи активно в разпространението и популяризирането на събитието и участниците.
БГ Мюзик Фестивал е поредната сцена търсеща новата музика на България, фестивал за нови творби със обособено ефирно място и аудитория. Flamant Digital уважи и отрази събитието и застава зад идеята. Заедно ще създадем обособен видео канал за фестивала, където ще можете да гледате, споделяте и следвате вашите познати изпълнители или нови звезди, които ще се включат във програмата.