359 Hip Hop Awards 2017.

На 3 февруари 2017 година в София се проведе церемония по връчването на петите годишни Български хип хоп награди.

Това е пето поред издание на събитието, което беше и най-мащабното и атрактивно до сега. Водещи на събитието бяха Неги от Фарс и Сантра, а сред участниците на сцената бяха Гери-Никол, Спенс, Silent City, Атила и Акаша и много други. А специалната изненада беше появата на R&B дивата Ларис.

Flamant Digital имаше сериозно присъствие на церемонията. Някои от изпълнителите, с които Flamant Digital успешно работи, взеха престижни награди от събитието. Албумът „Уши Нос Гърло“ на Димчо взе наградата за най-добър албум на 2016, а Диона пък беше отличена за най-добро МС жена.

Страхотен успех и за двамата изпълнители, което ни прави изключително щастливи и ни кара да продължаваме да вярваме в техния талант и да ги подкрепяме„. Това сподели един от създателите на Flamant – Антон Иванов.

Нашите партньори от Хип-Хоп Арена бяха отличени със специална награда за най-бързо развиваща се медия. Чудесно признание за усилената работа, която сайтът полага.

След раздаването на наградите, партито продължи с голям концерт на 100 Kila, Ъпсурт и Димчо, с хост Dee и DJ-и Cass & Swed Lu.