Мюзик Спейс – една медия оживява отново.

Мюзик Спейс бе място за изява, трибуна и представяне на всичко ново и значимо в българската музика. Сайтът даваше поглед върху клубния живот и гледна точка на актуалните имена и изпълнители. За съжаление след загубата на основен спонсор, медията постепенно се загуби и на практика изчезна. Flamant Digital в партньорство с Toxicity Group се заемат отново да върнат към живот едно прекрасно начинание, което има своите фенове, аудитория и последователи.

Медията ще запази своя облик. Целта й е да информира и представя на вашето внимание новите проекти, случващото се на българските сцени, запознаване с нови лица. Ще има и интервюта с познатите автори, както и включвания от звукозаписните студия, където се създават интересните проекти в България.

Мюзик Спейс ще стартира отново в онлайн пространството със собствен канал и социални мрежи в групата на Фламант.

Мюзик Спейс е трибуна за изява не само на музиканти и автори, но дава възможност и на нови лица. В това число: репортери, журналисти и презентатори. По този начин се дава изява на максимално широка публичност на всички проекти без значение от техния стил, аудитория, участия или популярност.

Гледайте онлайн, коментирайте, изпращайте ваши материали, абонирайте се и така нататък. Направете отново една чудесна идея жива и значима за всички НАС, които обичаме българската музика.