Какво можем да направим за Вас?


Създавай, Разпространявай, Увеличавай

Разпространявайте където искате, когато искате

ДИГИТАЛНА ДИСТРИБУЦИЯ

ДИСТРИБУЦИЯ ДО МНОГО ПЛАТФОРМИ

Нашата уникална технология за дистрибуция Ви позволява да доставяте Вашето съдържание до много на брой платформи само с един единствен ъплоуд, за определена дата, територия и време по Ваш избор.

СТРАТЕГИЯ ЗА ЪПЛОУД

Експертите на Flamant Digital осъществяват най-добрите практики за всяка платформа, за да се увеличи полезното въздействие на вашето съдържание: Последователи, Гледания, Времетраене на гледанията и Приход.

АДАПТИРАНЕ НА МЕТАДАТА

Когато качвате съдържание чрез вашия персонален акаунт в системата на Flamant Digital, Вие може да избирате различни описания и тагове за всяка платформа, което увеличава достигането до по-голяма маса от хора на Вашето съдържание.

ИЗБИРАНЕ НА КАНАЛИ

С нашата иновативна система за дистрибуция, Вие можете да изпратите своето видео съдържание в нашите 60 тематични групи от канали, ако желаете! Нашите жанрови канали ще доведът по-голяма аудитория на Вашето съдържание.

ВИДЕО СЪДЪРЖАНИЕ

СЕРТИФИЦИРАН ЕКИП ОТ YOUTUBE

Всеки един от нашия екип за управление на видео съдържание е сертифициран и е преминал обучение от Youtube. Като експерти в дигиталния маркетинг, те ще обучават и Вас, ще обновят знанията Ви и ще Ви запознаят с най-добрите практики за се разрастне Вашия видео канал..

ЗАЩИТА И ПРАВНА ПОМОЩ

Нашият екип от специалисти за управление на права защитава на Вашето видео съдържание .Те ще се уверят, че Вашите права не са нарушени и ще потвърдят официалното Ви съдържание, за се разграничи от качените копия от фенове, което води до разрешаване на конфликти и увеличени приходите Ви.

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

Екипът ни от видео специалисти ежедневно ще преглежда и редактира, при необходимост Вашето съдържание, за правилното му управление чрез: Метадата за всяка платформа; Качество и значение; тапет на видео; Задържане на аудитория и времетраене на гледанията; Ангажираност.

МАРКЕТИНГ & ПРОМОТИРАНЕ

Специален екип ще ви помогне в промоционалните дейности , като например осигуряване на крос-промотиране в различни видео платформи и сайтове.

Експертният ни видео екип е на Ваше разположение.
Flamant Dashboard: иновативен технически инструмент.

ТЕХНИЧЕСКА ПОДРЪЖКА

СИСТЕМА ЗА ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯ

Нашата ефективна и прозрачна система за възнаграждение ви позволява да анализирате приходите си, сортирани по платформа, канал, артист, видео, територия и т.н. Те могат да бъде показани общо, или на база трафик, което Ви дава пълна прозрачност.Ако управлявате различни автори на съдържание и трябва изплатите точния им приход, можете лесно да генерирате отчети за всеки канал.

АНАЛИЗИ: РАЗБИРАТЕ ЛИ АУДИТОРИЯТА СИ

Flamant Dashboard осигурява ясна и точна видео статистика. Анализът на данните може да Ви помогне да определите, кая аудиторията Ви и какви са нейните потребности.

АВТОМАТИЗИРАНО СЪЗДАВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕ

Flamant Digital е разработила иновативна система за създаване на видео съдържание, която позволява то да стане реалност, само при наличието на един аудио запис.

УНИКАЛЕН ИНСТРУМЕНТ ЗА ОТКРИВАНЕ НА КОНФЛИКТИ

Чрез Flamant Dashboard, ще имате достъп до специално таблото, което позволява конфликтите Ви в мрежата да бъдат решени с един клик, което ускорява процеса на реализация.


Свържи се с нас